AGCO’nun dünyaca ünlü markası Massey Ferguson, yeni MF 4700 Global Serileri de dahil olmak üzere, önde gelen traktörlerini 3 Ekim 2015'e kadar sürecek bir tanıtım turuyla vitrine çıkarıyor. Tura katılacak traktörler 50-75 BG arası MF 2600 serisi, 110-130 BG arası MF 5600 serisi, 120-160 BG arası MF 6600 serisi ile yakın zamanda piyasaya sürülen 85-95 BG arası MF 4700 serisine ait. 
Traktör sanayi Türkiye’de toplam satışının yüzde 90’ını 100 hp altı grupla yapıyor. Heyecanla beklenen 85 BG MF 4708 ile 95 BG MF 4709 Şubat 2015'te Antalya’da düzenlenen Massey Ferguson Yıllık Bayi Toplantısı'nda tanıtılmış ve halk lansmanı ise Konya Tarım Fuarında gerçekleştirilmişti. 
5 EYLÜL 2015 KARAMAN
Massey Ferguson Tarla Günleri kapsamında düzenenlen etkinlik Karaman merkez, Ereğli Yolu'nda 5 Eyül Cumartesi günü 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 
Karaman'ın yanı sıra Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Denizli, Gaziantep, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Mersin ve Sivas'ta yapılacak Tarla Günleri programı sayesinde pek çok çiftçi tarım camiasında büyük heyecan yaratan bu yenilikçi traktörleri ilk kez tecrübe etme şansı yakalayacak.
AGCO Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Aşçı Özel Massey Ferguson Tarla Günleri ile ilgili olarak  şunları söylüyor: "Türkiye, Massey Ferguson için kilit öneme sahip ülke; markanın Avrupa-Afrika-Ortadoğu bölgesindeki en büyük satış pazarını temsil ediyor. Şu anda parkta kullanılan her üç traktörün birinden fazlası Massey Ferguson markasına ait.
Traktör seçerken karar vermenin en sağlıklı yolu araçları arazide görmek, test sürüşü yapmak ve teknik uzmanlarla enine boyuna tartışabilmektir. Massey Ferguson tanıtım turu bunların tümünü, hatta ötesini sunacak. Çiftçilerimiz Kuzeyde Amasya’dan güneyde Gaziantep’e kadar 13 şehri kapsayan 7.000 kilometrelik tanıtım turu sırasında direksiyon başına geçerek Massey Ferguson’un sade ve güvenilir teknolojisinin önemli avantajlarını kendileri tecrübe edecekler. Ayrıca, öğle yemeği ve eğlenceli aktivitelere ilaveten iş ortaklarımız TEB, Lassa, EAS, Atlantis Mühendislik Sulama Sistemleri ve Maschio Gaspardo’dan temsilcilerle sohbet etme fırsatı bulacaklar.
''Çiftçilerimizi tanıtım turumuz kapsamında ağırlamayı, ünlü ve saygın markamızın en yeni ürünlerini tanıtmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”
MASSEY FERGUSON TANITIM TURU TAKVİMİ:
(Tüm etkinlikler 10.00 - 17.00 saatleri arasındadır) 
29 Ağustos Amasya
31 Ağustos Çorum
2 Eylül Kırşehir 
3 Eylül Kayseri
5 Eylül Karaman
7 Eylül Mersin
9 Eylül Afyonkarahisar
11 Eylül Denizli
14 Eylül Balıkesir
16 Eylül Çanakkale
3 Ekim Sivas
5 Ekim Gaziantep
7 Ekim Aksaray
AGCO HAKKINDA:
AGCO, tarımsal ekipman tasarımı, üretimi ve dağıtımında dünyanın ileri gelen kuruluşlarındandır. Traktörden biçerdövere, balya makinelerinden ilaçlama makinelerine, yem makinelerinden hububat depolama ve protein üretim sistemlerine, ekim ve sürüm makineleri ve yedek parçalarına kadar geniş kapsamlı ürün yelpazesiyle daha üretken bir tarımı destekler. AGCO ürünleri beş ana markayla satışa sunulmaktadır: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ve Valtra® markaları 140’tan fazla ülkedeki yaklaşık 3.100 bağımsız bayi ve distribütör üzerinden küresel satıştadır. 1990 yılında kurulan ve merkezi ABD’nin Georgia eyaletinde (Duluth) bulunan AGCO 9,7 milyar dolar net satış rakamına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için http://www.AGCOcorp.com adresini ziyaret edilebilir. Firma bilgi, haber ve etkinlik duyuruları için lütfen bizi Twitter’da takip edin: @AGCOCorp. Twitter üzerinden finans haberlerimiz içinse, #AGCOIR hashtag’ini izleyebilirsiniz.
AGCO: 25 yıllık kimlik, yüzlerce yıllık tarih