Karaman İli Merkez İlçeye ait köy ve mahallelerden Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği için müracaat eden çiftçilerimiz ile ilgili bilgiler İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Tarım Bilgi Sistemi’ne aktarılmıştır. Bu bilgilere göre her köy için Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği hak edişlerine esas teşkil edecek Çiftçi Detayındaki İcmaller(icmal-1) 18-23 Ocak 2016 tarihleri arasında kendi Köyünde/Mahallesinde, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Merkez Ziraat Odası Başkanlığında olmak üzere 5 (beş) gün askıya çıkartılmıştır.

Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını,  T.C. kimlik numaraları ve toplam destekleme miktarlarını kontrol etmeleri gerekmekte. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 5 (beş) gün içerisinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacak.

 İtiraz olmadığı takdirde icmaller kesinlik kazanacaktır. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı belgelerinin mutlaka kontrol etmeleri gerekmekte. Aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek olup, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacak.