YOZGAT (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce organize edilen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda açılan sergi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla 2009 yılından bu yana "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması düzenlendiğini söyledi.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafların illerde sergilendiğini ifade eden Özdemir, "2015 yılında 7'ncisi gerçekleştirilen yarışmada sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların sergisini bugün burada açıyoruz. Sergimiz 6 Mart'a kadar açık kalacak. Tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz" dedi.

Açılışa, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş, Defterdar Abdurrahman Altındağ ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli katıldı.