İl Müdürlüğüne Atanan Ahmet Haşim Keskin Göreve Başladı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Makamının 12.03.2015 tarihli emirleri ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze İl Müdür Vekili olarak ataması yapılan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Haşim Keskin görevine başladı. İl Müdür Yardımcılığı görevine ise İl Müdürlüğümüz personellerinden Veteriner Hekim Baran Yavuz Yürekli getirildi.
Ahmet Haşim Keskin, meyvecilik, bitki sağlığı, yayım ve arıcılık alanında çalışmalar yürütmekte olup,  lise öğrenimini Konya Çumra Ziraat Meslek Lisesinde ve yüksek öğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde bitirdi. Yüksek lisansını Çukurova Üniversitesi Tarım Ekonomisi bölümünde, Tarım Politikası ve Yayım alanında 2011 yılında tamamladı. Doktora eğitimine aynı bölümde devam etmektedir. 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığında 1987 yılında Erzurum’da Ziraat Teknisyeni olarak göreve başlayan Keskin; Erzurum Horasan ve Şenkaya ilçelerinde Teknisyen, Mühendis ve İlçe Müdür Vekili olarak görev yaptı. Karaman Başyayla ve Konya Çumra İlçelerinde Mühendis, İlçe Müdürü ve Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Konya Ovası Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığında KOP Eylem Planı hazırlıklarında görev aldı. Konya Toprak Su ve Çölleşmeyle Mücadele Araştırma İstasyonu Müdürlüğünde Teknik Koordinatör ve Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Makamının 12.03.2015 tarihli emirleri ile geçici görevli olarak Karaman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir.
İyi derecede İngilizce bilen Keskin evli ve 2 çocuk babasıdır.
İl Müdür Yardımcılığına getirilen Baran Yavuz Yürekli ise; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 1987 yılında mezun olmuş ve İlimizde 1992 yılından itibaren Veteriner Hekim ve Hayvan Sağlığı Şubesi Şube Müdürü görevlerini yürütmüştür.