Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu Tekirdağ Yelken İl Temsilciliği ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü işbirliğinde 20-24 Temmuz tarihleri arasında Süleymanpaşa sahilinde düzenlenecek olan 3. Uluslar arası Rodosto Kupası Yelken Yarışları’na kesin kayıtlar alınırken kaydını yaptıran ekipler günü antrenman yaparak geçirdi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde 12.00 itibari ile başlayan kayıtlara Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından ön kayıt yaptıran yelkenciler de katıldı.

Yarışlar öncesi antrenman yapma fırsatı buldular

3. Uluslararası Rodosto Kupası Yelken Yarışları’nda yarışmak üzere hazırlanan yelkencilerin çoğu Süleymanpaşa’ya ulaşırken kalacakları yerlere yerleşerek kayıtların ardından dinlenme fırsatı buldu. 14.00’de başlayan deneme yarışları ile teknelerini suya indiren yelkenciler 21 Temmuz Cuma günü 11.00’de başlayacak yarışlar öncesinde antrenman yapma fırsatı buldu.

4 Ülkeden 203 sporcu katılıyor

Cuma gün başlayacak yarışlar öncesi Türkiye, İtalya, İsveç ve Tayland’dan toplam 203 sporcu kayıt yaptırırken yarışlar 11.00’de Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın işareti ile başlayacak.