İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 5 Kasım 2016 tarihli genelgesi gereğince Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında, ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantıları’nın beşincisi Ergene ilçesinde gerçekleşti.

Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantıları’nın beşincisi, Ergene Kaymakamlığı toplantı salonunda, mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Ceylan, “Muhtarlarımızla beşinci toplantımızı Ergene İlçemizde yapıyoruz. Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı bizzat dinleyip sizlerin görüşlerinizi almak, iletmek istediklerimizi yüz yüze iletmektir. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki elimiz ayağımızdır. Muhtarlarımızın mahallelerinde güvenlikle ilgili hissettikleri bir sorun varsa emniyet birimleri ve jandarma ile irtibatlı olmalarını, en ufak şüpheli durumu dahi iletmelerini istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Erkan Çinar, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, İlçe Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Naime Çeltikçi ve muhtarlar katı