AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, AK Parti Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Bir Fikir Bir Gelecek’ isimli 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri yarışmasına Tekirdağlı gençlerin katılması çağrısı yaptı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, şehrin birçok yerine asılan afişlerle duyurulan ve AK Parti Araştırma ve Geliştirme (AR-Ge) tarafından düzenlenecek olan ’Bir Fikir Bir Gelecek’ eser yarışmasına katılım sağlanmasının gençlerin gelecekleri açısından önemli olduğu belirtildi. AK Parti’nin siyasal, toplumsal, kültürel, tarihsel, uluslararası ilişkiler gibi sosyal bilimleri ilgilendiren konulardaki politikalarını, tutum veya uygulamalarını doğrudan ya da dolaylı bir şekilde inceleyen bilimsel eserleri iki ayrı kategoride değerlendirilen ‘Bir Fikir Bir Gelecek’ isimli 4. Sosyal Bilimler Teşvik ödüllerinin son başvuru tarihinin 30 Aralık olduğu ifade edildi.

AK Parti Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Başkanlığı’nın, parti programında ve tüzüğünde belirlenen ilkelerin, uygulanabilir politikalara dönüştürülebilmesi için stratejik çalışmalar yapmak, politikalar üretmek, kamuoyu araştırmaları ve anketler yapmak, imaj geliştirmek, düşünce grupları oluşturmak ve parti teşkilatının eğitim faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulduğu kaydedildi.