Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nca ’Kardeşlerimiz Üşümesin’ kampanyası başlatıldı.

Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Ünzile Çakır, basın toplantısında kampanya hakkında bilgiler verdi. Çakır, "İçinde bulunduğumuz zaman itibari ile gerek coğrafi konumumuz gerekse tarihin bize yüklediği misyon çerçevesinde, dünyanın dört bir yanında ne kadar masum mazlum varsa onlara yürek açmayı, kol kanat germeyi asli görevimiz olarak kabul ediyoruz" dedi.

Partinin tüm birimlerinin kampanyaya destek verdiğini hatırlatan Çakır, "Bizler kardeşlerimizin derdine derman olmak, yüzlerinde bir nebze de olsa tebessüm görmek için Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, partimizin gerek ana kademe gerek kadın kolları ve mahalle teşkilatları ile koordineli hareket etmek üzere ’Kardeşlerimiz Üşümesin’ kampanyasını başlatıyoruz. İlçemizde yaşayan esnaflarımız ve siz değerli halkımızın kardeşlerimiz üşümesin kampanyasına destek olmasını bekliyoruz. Yardımda bulunmak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımız AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatını arayarak ya da ilçe teşkilatımıza gelerek bizlerle irtibata geçebilirler. Bütün vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

Kampanyanın daha önce sosyal medya üzerinden iki kez gerçekleştirildiğini ve büyük destek görmesi üzerine tekrar hayata geçirmek istediklerini anlatan AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ise "Bugüne kadar kullanılmış, kullanılmamış giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve kimi vatandaşlarımız da kanepe, dolap gibi yardımlarda da bulundular. Mahalle teşkilatlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kolaylıkla ulaşıp gerekli yardımlarımızı gerçekleştirdik. İlk yardım kampanyalarımızla elimizde kalan eşyaları Verenel Derneği aracılığıyla Suriye’deki kardeşlerimize ulaştırdık. Bundan sonraki yardım kampanyalarımız da Çerkezköy başta olmak üzere aralıksız devam edecektir. Herkesten destek ve yardım bekliyoruz" dedi.