Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri etkinlikleri son haftasında da birbirinden yetenekli müzisyenleri ağırlamayı sürdürüyor. 28 Mart Salı akşamı Alternatif Sahne’nin konuğu İmge Mıngıroğlu olacak.

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde kurulan Alternatif Sahne’de performans sergileyecek olan Mıngıroğlu, Geniş Zaman isimli albümünde yer alan kendi şarkılarını da seslendirecek. Sevilen şarkıları caz, blues ve soul gibi farklı farklı formlarda yorumlayan sanatçı, sahne performansı ile ilgi çekiyor.

Gitar, piyano, bas gitar gibi farklı enstrümanlara hakimiyeti ile de dikkat çeken müzisyen, konsere gelecek olan müzikseverlere keyifli bir gece vadediyor.

Şubat ayından bu yana aralıksız süren Alternatif Sahne etkinlikleri 30 Mart’ta sona erecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturan Alternatif Sahne’deki son etkinlikler için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden temin edilebilecek.

İmge Mıngıroğlu kimdir

İmge Mıngıroğlu müzik hayatına küçük yaşlarda başladı. Müzik hayatı boyunca pek çok etkinlikte bulundu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü öğrencisi olan İmge Mıngıroğlu 3 yıl boyunca Vedat Sakman’ın vokalistliğini yaptı. Pek çok müzisyenle aynı sahneyi paylaştı. 2009 yılından itibaren kendi projesine yönelen İmge Mıngıroğlu jazz-soul/acoustic ağırlıklı projesinde klasikleşmiş ve güncel parçaları kendi tarzında yorumluyor.