Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediği yemeğe katıldı.

Süleymanpaşa Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çorlu Huzurevinden gelen yaşlılarla tek tek tokalaşarak Yaşlılar Haftasını kutlayan Başkan Albayrak, “Sizler geçmişle olan köprülerimizsiniz. Sizinle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Beni bir dost bilin, ben olduğum sürece her zaman güvendesiniz, size her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Kaan Gaytancıoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile Kültür ve Sosyal Daire Başkanı Behçet Atlı’nın da hazır bulunduğu yemekte huzurevi sakinlerine konuşma yapan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay da, Büyükşehir Belediyesinin yaşlılara yönelik yaptığı hizmetleri anlattı ve 20 Mayıs 2016 tarihinden bu yana kendi imkanlarıyla ev temizliğini yapamayan yaşlılara yönelik 410 evin temizliğinin ‘Evde Temizlik Hizmeti Projesi’ kapsamında yapıldığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın talimatlarıyla yaşlılarımızı yılın her gününde yalnız bırakmadıklarını ifade etti.

Yemekte doyasıya eğlenen huzurevi sakinleri kendilerine yakın ilgi gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ettiler.