Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Halk Eğitimi Merkezi, 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri Kursu açtı. Kursun açılışına katılan Kaymakam Metin Kubilay, Halk Eğitimi Merkezi’nin 2015 yılında 500 kurs açmasını hedeflediklerini söyledi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Halk Eğitim Merkezi tarafından yeni açılan 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri kursunu ziyaret etti. Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman ile birlikte 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri kursunu ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, kurs öğretmeni Ayşe Akkuş’tan bilgiler aldı.

Kursta 80 kursiyerin bulunduğunu hatırlatan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman "Kayıtlarımız devam ediyor. Sabah, öğlen ve bir de hafta sonu grubumuz var. Kursumuz 464 saat sürecek. Mayıs ayında sona erecek" dedi.

2015 yılında 500 kursa ve 10 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Kaymakam Kubilay, "Bütün vatandaşlarımızı Halk Eğitimi Merkezi’ne bekledik. Biz vatandaşların meslek edinmelerini kolaylaştıracak, onların gelir seviyesini yükseltecek mesleki ve teknik yönden ilerlemelerini sağlayacak kurslara çok önem veriyoruz. Bu anlamda bütün arkadaşlarımızı istihdam sağlayan kurslara gitmelerini istiyoruz. Her eve girip, her evden bir kursiyerimizin de çıkmasını istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

Kaymakam Kubilay, kursiyerlere başarılar diledi.