Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Müftülüğü’nce oluşturulan ve kent sivil insiyatif dinamikleri ile kamu kurumlarının desteklediği İlçe İstişare Kurulu’nun Çalışma Grupları oluşturularak, başkanları belirlendi.

Çerkezköy Müftülüğü, ilçede maneviyatı daha da güçlendirme yolunda önemli bir çalışma sergiliyor. Müftü Yusuf Tuna Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla ve oluşturduğu istişare kurulu ile takdirle karşılanıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde İstişare Kurulu Çalışma Guruplarının oluşturulması konusunun hayata geçirilmesinin ardından 24 Çalışma Grubu’nun başkanlarının belirlendiği belirtildi. Belirlenen her çalışma grubunda başkan dahil beş kişiden oluşacak. Her çalışma gurubu başkanı kendi çalışma ekibini oluşturduktan sonra kendi alanlarında hemen çalışmalara başlayacak.

Çerkezköy Müftülüğü İstişare Kurulu Çalışma Gurup Başkanlıkları görevine şu isimler getirildi: Yusuf Tuna Çerkezköy İlçe Müftüsü (İletişim Grup Başkanı), İmdat Özgör Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı (İmar ve Destek Çalışma Gurubu Başkanı),Taha Aslanlı ÇEMYO Öğretim Görevlisi (Halk Eğitimi Çalışması Grubu Başkanı),Hüseyin Erdoğan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü (Okullar çalışma Grubu Başkanı),Metin Aysal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü (Gençlik Çalışma Gurubu Başkanı), Seyyid Sinan Boztepe Hacı Bektaş Derneği Başkanı ve Alevi Dedesi (Toplumla Diyalog Çalışma Grubu Başkanı), Sait Yazı Özcanlar Tekstil Genel Koordinatörü (Sosyal ve Moral Destek Çalışma Gurubu Başkanı), Serkan Karagöz Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı (Dernekler Çalışma Gurubu Başkanı),Mustafa Seçkin ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Odalar Çalışma Grubu Başkanı),Op.Dr. Ahmet Türker İrmet Hospital Başhekimi (Proje Geliştirme Grubu Başkanı), Op.Dr. Ayhan Aslan Optimet Hastanesi Genel Koordinatörü (Sağlık Çalışma Gurubu Başkanı), Ercan Çorbacı Çorbacıoğlu Turizm Sahibi (Turizmciler Çalışma Gurubu Başkanı), Murat Koçak Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı(Sendikalar Çalışma Gurubu Başkanı),Osman Ak Çelebi Öğrenci Yurdu Genel Sorumlusu (Yurtlar Çalışma Gurubu Başkanı),Aydın Şanlı Çerkezköy Güzelleştirme Dernek Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir (Yardımlaşma Dernek Çalışması Gurubu Başkanı),Ergin Gider Çerkezköy Romanlar Dernek Başkanı(Romanlar Çalışma Gurubu Başkanı),Hayrettin Çetinkaya Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı (Engelliler Çalışma Gurubu Başkanı),Gülşah Avcılar İşkadını (Kültür ve Sosyal Etkinlikler Çalışma Gurubu Başkanı),Gülnur Kocaçınar İş kadını (Tanıtım ve Medya Çalışma Gurubu Başkanı), Zeynep Akın Çerkezköy Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi (Kadın Çalışma Gurubu Başkanı), Zahide Öztürk Ev Hanımı(Çocuk Çalışma Gurubu Başkanı),İlhan İlke İmam-Hatip (Davet, Kahvaltı, Karşılama Gurubu Başkanı), İsmail Bütün İmam-Hatip (Ses,Yansıtma ve Medya işleri Çalışma Gurubu Başkanı), Faruk Aktepe VHKİ (Gündem Hazırlama,Teklifler, Not Alma, Rapor Haline Getirme Çalışma Gurubu Başkanı).

Belirlenen Çalışma Gurubu Başkanları’nın en kısa süre içinde çalışma arkadaşlarını belirleyerek, çalışmalara başlayacağı belirtildi.