Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı habersiz inceleme ve denetimler kapsamında yeni yapılan Fevzi Paşa İlkokulu’nu denetledi.

Yeni tamamlan okul binasını ve sınıflarda incelemelerde bulunan Kaymakam Metin Kubilay, sınıflardaki eksikliklerinin kısa süre içerisinde tamamlanması konusunda talimatlar verdi.

Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için eksikliklerin kısa sürede giderilmesi talimatı veren Kaymakam Kubilay, öğretmenlere ve okul çalışanlarına başarılar diledi. Okulda velilerle de sohbet eden Kaymakam Kubilay, talep ve sorunları dinledi. Amaçlarının yönetimin iyileştirilerek öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra kantin denetimi yaptı. Kantin ve okulun eksikliklerinin tamamlanmasını vurgulayan Kubilay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kantin denetimlerini düzenli ve özenle yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Başarının Arttırılması Eylem Planı’nın hazırlanması konusunda Okul Müdürüne talimatlar veren Kaymakam Metin Kubilay, okulda öğrencilerle de bir süre konuştu.