Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede yapılan Gençlik Merkezi’nin 1 Mart’da tamamlanacağı müjdesini verdi.

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtirken Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Yönetimi’ne başarılar diledi.

Eğitim-Birsen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini Kaymakamlık makamına yaptıklarını belirterek, "Sayın Kaymakamımızın ilçemizde göreve geldiği günden bu yana ilçemizde eğitimin çok daha ileri seviyelere gelmesi için yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz ve bu çalışmalarında kendilerini destekliyoruz. Kaymakamımızın eğitime verdiği önem çok önemli. Çünkü eğitim yaşamımızın her alanın yer alıyor. Eğitim bir toplumun gelişmişliğinin göstergesidir. Bu nedenle Kaymakamımızın eğitim konusundaki hassasiyeti ve özverili çalışmaları biz öğretmenlere de ayrı bir güç vermektedir. Bizler her zaman kaymakamımızın bu çalışmalarının yanındayız ve de destekçisiyiz" dedi.

"ÖNCELİKLE EĞİTİM KAMPÜSÜNÜ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’e kazandırmak istedikleri Eğitim Kampüsü çalışmalarını Çerkezköy’de görev yapan tüm öğretmenlerin yakından takip ettiğini ve destek verdiklerini bildiğini dile getirerek, öğretmenlere destekleri için teşekkür etti.

Eğitim Kampüsü’ne yönelik açıklamaların ardından Gençlik Merkezi inşaatı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Kaymakam Metin Kubilay, "Ayrıca Gençlik Merkezimizin’de inşaatı hızla devam ediyor. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde 1 Mart tarihi itibariyle bitirilmiş olacak. Gençlik Merkezimizin de faaliyete geçmesiyle birlikte burada gençlerimiz kültür faaliyetleri başta olmak üzere tüm sosyal aktiviteleri rahatlıkla yapabilecekler. Gençlik Merkezi aynı zamanda gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması acısından da önem kazanacak. Siz sendikaların da eğitime daha çok güç vereceğine inanıyoruz. Bu da eğitimde ülkenin çok daha güçlü olmasını sağlayacaktır" ifadelerini kaydetti.