Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay’ın kamu kurum ve kurularına yönelik yaptığı habersiz denetimler Mesleki Eğitim Merkezi ile devam etti. Kubilay, gördüğü eksiklikler karşısında uyarılarda bulundu.

Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezi’ne habersiz denetimler kapsamında ziyarette bulunarak, incelemeler yaptı. Kubilay, gittiği Meslek Eğitim Merkezi’nden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı da sonradan haber ederek, denetime katılmasını sağladı.

Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki incelemelerinde Müdür Vedat Canmemiş’ten brifing alan Kaymakam Metin Kubilay, ’Başarının Artırılması Eylem Planı, Okul Başarı Karnesi’nin hazırlanması ve eksikliklerin giderilmesi hususunda uyarıda bulundu. Sınıfları da dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, öğrencilere başarılar dileyerek ailelerine de saygı ve selamlarını iletti.

İlçenin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğunun altını çizen Kaymakam Metin Kubilay, bu nedenle nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasının son derece önemli olduğunu vurguladı. Kubilay, Mesleki –Teknik Eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak, çalışmaların daha da artırılması talimatını verdi. Okullarda habersiz denetimlerin artarak devam edeceğini söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, eksikliklerin giderilmesinden sonra Mesleki Eğitim Merkezi’nin tekrar denetleneceğini söyleyerek habersiz denetimine son verdi.