Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Trakya Kalkınma Ajansı destekli düzenlediği ’Zeka Oyunları İçin Uzman Öğretmenler’ eğitimine katılan öğretmenler sertifikalarını aldı.

Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Nurullah Narin Ortaokulu’nda düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ’Zeka Oyunları İçin Uzman Öğretmenler’ projesi için sertifika töreni düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair, Okul Müdürü Musa Dinç ile öğretmenler katıldı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 5,6,7,8’inci sınıflara yönelik zeka oyunları öğretim programı kapsamında 4 gün süre ile zeka oyunları semineri alan 53 öğretmene sertifikaları Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair tarafından verildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Nurullah Narin Ortaokulu’nda toplam 53 öğretmene seminer verildiğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, "Kursa katılan hocalarımıza teşekkür ederken, bu çalışmalara katkı sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına da teşekkür ediyorum. Öğretmenin gelişmesine katkı sağlamak, öğrenciye verimli bir eğitim süreci yaşatmaktır" dedi.