Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi ile Çerkezköy Etüt Merkezi arasında sendika üyelerinin çocuklarına yönelik indirim anlaşması yapıldı.

Protokol töreninde sendika için yaptıkları indirimle ilgili bilgi veren Çerkezköy Etüt Merkezi Kurum Müdürü Pınar Satmak, "Tekirdağ Sağlık-Sen’in üyelerine yönelik yüzde 25’lik bir indirim sağlayacak protokolü imzalıyoruz. 3-10 Kasım tarihleri arasında Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleştirdiğimiz kişisel gelişim seminerinde Sağlık-Sen üyeleri aktif katılım gösterdiler. Protokolümüz bir yıllık olacak. Yıl sonunda protokol yenilenecek. Bu protokol her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

Sendika olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını söyleyen Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz ise "Sağlık-Sen olarak Türkiye’de 210 bin üyemiz bulunmaktadır. Bu sayı Tekirdağ’da ise 2 bin 300’dür. Çerkezköy’de ise 300’e yakın üyemiz bulunmaktadır. Yerel anlamda bütün kurumlarda yetkiliyiz. Çalışanlarımızın özlük ve özürlülük hakları dışında çeşitli sosyal projeler ve eğitimler ile de katkılar sunmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Şube Başkanı Öksüz, Çerkezköy Etüt Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.