Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, takımın iskelet kadrosunun henüz oluşmadığına dikkat çekti.

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, kulüp binasında basın açıklaması düzenledi. Çerkezköyspor’un ligin 4’üncü haftasında 3’üncü maçını Ergene Belediyespor’a karşı oynadığını kaydeden Ahmet Korkmaz, "Geçtiğimiz hafta Çorlu Gençlerbirliğispor’a kaybettik. Bu maçta yeterli görmediğimiz 4 oyuncumuzu kenara alarak farklı 4 arkadaşımıza şans verdik. Fakat bu arkadaşlarımız da şanslarını iyi değerlendiremedi. Ergene Belediyespor gibi kolay gördüğümüz bir maçta iki kez yenik duruma düştük. Maçta üstün oynamamıza rağmen 2 kontra atakta defans ve kaleci hataları nedeniyle kalemizde golü gördük. Neyse ki hocamız gereken hamleleri yaptı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldık" dedi.

Federasyon’un aynı sahada ardı ardına maç ayarlaması nedeniyle oyuncuların saha içinde ısınmaya vakit bulamamasından dert yanan Ahmet Korkmaz, "Futbolcularımız, saha dışında ısınmaya çalışıyor. Bu durum da maç esnasında istenmeyen sakatlıklara neden olabiliyor. Böyle giderse gereken şekilde tepkimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Son yaptıkları transferlerde hala hazır hale gelemeyen futbolcular olduğunu anımsatan Korkmaz, "Onların da hazır olmasıyla birlikte son derece güçlü bir takım haline geleceğiz. Devre arasında bu oyuncuları da transfer ederek kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Amacımız, ligi zirvede tamamlayıp, Çerkezköyspor’u tekrar BAL’a çıkarmaktır" dedi.