Özel Çorlu Medianka Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr.Uğur Yensel ve ekibi büyük başarıya imza atarak, kolu, 2 bacağı ve kaburgaları kırılan hastayı 3 günde iyileştirerek ayağa kaldırıldı.

Tekirdağ yolunda trafik kazası geçiren ve kaza sonrası her iki bacağında, kollarında ve kaburgalarında kırıkları olan Mehmet Zebil, Çorlu Özel Medianka Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanın tüm ameliyatlarını tek seferde yapan Özel Çorlu Medianka Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr.Uğur Yensel ve ekibi büyük başarı sağladı. İyileşmesi 3 ila 5 aylık süreleri kapsayacak hastalığı 3 günde tedavi eden Prof. Dr. Yensel ve ekibi, hastayı 3’üncü gün ayağa kaldırarak mobilize etti.

Bu vakalar için ayrı ayrı ameliyatlar yapılması halinde ek ortez takviyesi yapılmaması durumunda hastanın ayağa kalkması ve yürümesinin 3 ila 5 aylık süreleri kapsayacağını, dile getiren Prof. Dr. Yensel, "Hastada her şey hızla ve tek seferde yapılarak hasta 3’üncü gün ayağa kaldırılmıştır" dedi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr.Uğur Yensel, Travmatolojinin yeni konseptinin de önemini hasta da uygulayarak bir kez daha belirtti.