Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetimi ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e ’Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Hakkınızda çok güzel şeyler duyduk. Kapaklı’da da güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva ve yönetimine teşekkür etti. Gürbüz, Kapaklı’da yapacak çok işleri olduğunu dile getirdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışarak Kapaklı’ya en iyi hizmeti sunmak istediklerini dile getiren Kaymakam Gürbüz, "Daha önce görev yaptığım İpsala’da yaşam standartları biraz daha iyiydi. Arzumuz daha iyi bir yaşam halkımıza sunabilmek. Emniyet, asayiş, eğitim ve diğer konularda daha iyi neler yapabiliriz bunların derdindeyiz. İnşallah başarılı oluruz ve memlekete faydamız olur" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların sonunda Kaymakam Gürbüz, Kapaklı Ticaret ve Sanayi Odası kurulana kadar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan talepleri olacağını belirtti ve bu konuda destek istedi. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva da desteğe hazır olduklarını belirterek, "Her zaman yanınızda olacağız" karşılığını verdi.