Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Ekim Ayı Meclisi, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın yokluğunda üç gündem maddesini görüşmek üzere toplandı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu’nda Taha Ülker başkanlığında yapıldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Üyesi Kadir Uz’un katılmadığı toplantıda, 2014 Eylül ayı gelir-gider cetvelleri ve mizan görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, ÇTSO’nun eylül ayı geliri 114 bin 461 lira 72 kuruş, giderleri ise 87 bin 626 lira 96 kuruş olarak belirtildi. ÇTSO’nun kasasında 204 lira 38 kuruş olduğu açıklanırken, banka mevcudunun 847 bin 454 lira 83 kuruş olduğu kaydedildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından oylamaya geçildi. Oylamada eylül ayı gelir ve gider kalemleri oy birliği ile kabul edildi.

ÇTSO Meclisi’nde ikinci gündem maddesi olarak Oda’nın ‘İç yönergesi’ görüşüldü. İç yönergenin görüşüldüğü gündemle ilgili Genel Sekreter Hakan Gel Meclis üyelerine bilgi verdi. Gel "Oda olarak iç yönerge hazırladık. TOBB ile görüşerek en uygun yönergenin Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yönergesi olduğunu söylediler. Biz de personel olarak görüştükten sonra yönetime sunduk. Yönetim tarafından değerlendirildikten sonra ise üyelerimizin oylamasına sunuldu" açıklamasında bulundu.

Gündemin üçüncü ve son maddesinde ise TOBB tarafından düzenlenen 28-30 Kasım tarihleri arasında Ankara’da yapılacak ‘Meclis üyeleri bilgilendirme semineri’ görüşüldü. ÇTSO Meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.