Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen ’Dağ Bisiklet’ yarışları büyük ilgi gördü.

Çerkezköy Motosiklet İhtisasspor Kulübü’nün düzenlediği Çerkezköy Bisiklet Dağ Yarışmasına İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nden yarışmacılar katıldı. Dağ Bisiklet Yarışması’nda Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal hazır bulunurken, yarışmaya Milli Takım Antrenörü Mutlu Erçevik de katıldı.

Sural Bisikletin öncülüğünde ve sponsorluğunda gerçekleşen yarışlarda, Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan, Çerkezköy’de ilk defa böyle bir organizasyonun kulüpleri tarafından düzenlendiğini belirtti. Başkan Okuyan, "İlçemizde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen dağ bisikleti yarışmasına katılımın yoğun olması ve ilgi görmesi bizleri son derece mutlu etti" dedi.

Kuşbahçe Mevkiindeki Ormanlık alanda gerçekleştirilen Dağ Bisiklet Yarışması ile ilgili bilgiler veren Okuyan, "İlçemiz dışından Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’dan da yarışmacılar katıldı. Yaklaşık 50 dağ bisiklet yarışçısı yarışmada büyük bir heyecan yaşadı. Yarışmaya katılan tüm sporcu arkadaşlarıma ve yarışmada bizlere katkı sağlayan ve destek veren iş adamlarımıza ve kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.