Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın katılımıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen ve Tekirdağ’da görev yapan tüm resmi ve özel okul müdürlerinin yer aldığı “6. Eğitim Yöneticileri Buluşması” gerçekleştirildi.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşınıın okunmasının ardından başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ genelinde okulların sorunları ve eksikliklerine değinerek bu sorunların çözümünde ve eksikliklerin giderilmesinde izlenecek yollar hakkında okul müdürlerini bilgilendirdi.

Konuşmasında öğrenci velileri ile okul idaresi ve öğretmenlerin koordineli bir şekilde öğrenciler için çaba sarf etmelerine vurgu yapan Vali Ceylan, “Siz değerli yöneticilerimiz ve biz idareciler, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle gelecek neslimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve topluma bir birey olarak kazandırmak için, aynı zamanda eğitim faaliyetlerinin bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da aynı ciddiyet ve özveri ile devam etmesini sağlamak için birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Tekirdağ İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından madde bağımlılığı ile ilgili bir sunum yapıldı.

6. Eğitim Yöneticileri Buluşmasına Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, ilçe milli eğitim müdürleri ile Tekirdağ’da bulunan tüm resmi ve özel okul müdürleri katıldı.