Tekirdağ’a bağlı Ergene Belediye Başkanlığı, bünyesinde kattığı kepçe, silindir, ilaçlama makinesi ve makam aracı ile araç parkurunu genişletti.

Sağlık Mahallesi Tonguçlar Camii önünde düzenlenen tören ile Ergene halkına sergilenen araçlar, kesilen kurdele ve dualar eşliğinde hizmete sunuldu. Törene Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni iş makinesinin yol ve asfalt çalışmaları başta olmak üzere bir çok hizmet alanlarında kullanacağını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan alt yapı çalışmalarına ilişkin projelerin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığının müjdesini verirken "2015 yılı itibari ile Ergene ilçemizde geniş kapsamlı alt yapı çalışmaları başlayacak" dedi.

Başkan Yüksel, Ergene halkına daha iyi hizmet vermek için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarına vurgu yaparken, "Küçük çaplı asfaltlama ve onarım işlerinde kullanılmak üzere silindirin yanı sıra ilaçlama makinesi, kepçe ve makam aracımızı bünyemize kattık. Önümüzdeki hafta bir kamyon da parkurumuza katılacak. Yeni hizmet araçlarımız halkımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kaydetti.