Tekirdağ’a bağlı Ergene Belediyesi tarafından personele yönelik kurum içi eğitim kapsamında ’İnsan Kaynakları’ semineri düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Selvi Baloğlu tarafından verilen eğitim seminerinde, insan kaynaklarının yönetimi ve planlaması konusunda belediye personeli bilgilendirildi. Eğitim seminerinin sunumunu gerçekleştiren Selvi Baloğlu, seminer hakkında açıklamalarda bulunarak, "İnsan kaynakları yönetimi iki felsefe üzerinde kurulmuştur. İlki işletme amaçları doğrultusunda insanın verimli kullanılması diğeri ise iş gören ihtiyacının karşılanması ve gelişiminin sağlanmasıdır. Bu doğrultuda gelişim gösteren değişime açık ve motivasyonu yüksek insan gücüyle çalışmaların yürütülmesi temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Gerek iş gücü gerek yönetici olarak çalışanlar işletmenin en değerli varlığı durumundadır" dedi.

Günümüzde insan kaynaklarının işletme başarısında kilit rol oynadığını sözlerine ekleyen Baloğlu, belediye bünyesinde bu tür eğitimlerin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye personeline katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.