2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Hazırlık kampına da gidecek olan Ergene ekibi kamp öncesi Velimeşe’de iki de hazırlık maçı oynayacak.

Teknik direktör Özgür Sağlam nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını Velimeşe tesislerinde sürdüren Ergene Velimeşespor, hazırlık kampına kadar çalışmalarına Burada devam edecek. Tadilat süren Velimeşe sahasında hazırlık kampı öncesi iki de hazırlık maçı oynayacak takım, 27 ve 30 Temmuz 2017 tarihlerinde oynayacağı maçların ardından kampa gidecek.

Ergene Velimeşespor hazırlık maçları kapsamında 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 17:00’de Velimeşe Sahası’nda oynanacak maçta Trakya bölgesinin 2. Lig’deki tek temsilcisi Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Ergene ekibi diğer hazırlık maçında ise 30 Temmuz 2017 günü saat 17:00’de Çatalcaspor ile karşılaşacak. Ergene temsilcisi Velimeşe sahasında oynanacak hazırlık maçlarının ardından yeni sezon hazırlıkları için kampa gidecek.