Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Alternatif Sahne günleri, tüm hızıyla sürüyor. 21 Şubat Salı günü Pasaklı Kontes isimli tek kişilik gösteri ile perdelerini açan Alternatif Sahne’nin ikinci konuğu romantik repertuvarı ile Ezgi Aktan oldu.

İkinci albümünü çıkarmaya hazırlanan Ezgi Aktan, gecede kendi şarkılarının yanı sıra Bülent Ortaçgil ve Jehan Barbur gibi usta isimlerin şarkılarını da yorumladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Aktan, romantik şarkıları ile üniversiteli gençlerin ağırlıkta olduğu iki yüzden fazla seyirciyi kendinden geçirdi.

“Alternatif Sahne Tekirdağ’ın sahne ihtiyacından doğdu”

Konser öncesi sahneye çıkarak bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tekirdağ’ın ciddi bir sahne ve salon eksikliği var. Biz bu eksikliği bir nebze de olsa azaltabilmek için Alternatif Sahne’yi hayata geçirdik. Sizlerin tercih ve beğenilerine uygun bir program belirlemeye özen gösterdik. Umarız hoşunuza gider. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

“Alternatif Sahne sizin için var”

Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ardından sahneye gelen ünlü sanatçı Burhan Şeşen ise, “Alternatif Sahne, aslında sizlerin buraya çıkıp kendi gösterilerinizi, konserlerinizi sergilemeniz için oluşturuldu. Biz Mart sonuna kadar burada 12 etkinlikle sizlerle birlikte olacağız. Daha sonrasında siz bu sahnede konserlerinizi, oyunlarınızı, danslarınızı sergileyin istiyoruz. Sizlerin özgürce kendinizi ifade edebilmeniz için Alternatif Sahne var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahnede yerini alan Ezgi Aktan ve orkestrası, 2 saat boyunca farklı tarzı ile yorumladığı şarkıları seslendirdi. Konser sonunda Başkan Eşkinat Aktan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Alternatif Sahne’de Mart ayı sonuna kadar haftada iki etkinlik sergilenecek.