Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı ile geldiği Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde verdiği sözü yerine getirdi.

Katıldığı her platformda verdikleri sözleri yerine getireceklerini üstüne basarak vurgulayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karaağaç Mahallesi sakinlerine verdiği yol sözünü yerine getirdi. Hizmet Kervanı kapsamında 16 Ekim 2014 tarihinde ziyaret ettiği Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi sakinlerinin, Karaağaç-Kapaklı arasında yol ve ulaşım sıkıntısı çektiklerini belirtmesi üzerine, sıkıntının en kısa sürede giderileceği sözünü veren Başkan Albayrak, 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde sıkıntıyı çözdü.

Başkan Albayrak’ın talimatı ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Karaağaç-Kapaklı arasındaki 3,5 kilometrelik yolun satih kaplama suretiyle asfaltlama işlemini tamamladı. 21 Ekim 2014 tarihindeki UKOME toplantısında alınan kararla birlikte artık minibüsler de Karaağaç’tan hareket ederek Kapaklı meydanına kadar toplu ulaşımı gerçekleştirmeye başladı.

Tekirdağlıların kendilerine güvenmelerini isteyen Başkan Albayrak, "Tüm ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza sadece bize güvenmelerini, verdiğimiz bütün sözleri tutacağımızı söylüyorum. Karaağaç Mahallesi sakinlerine verdiğimiz sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi durmadan tüm mahallelerimizde çalışmaya devam edecek" dedi.