Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Gürbüz’ü gaziler, Temsilcilik Binası önünde karşıladı. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere bölgedeki gazileri bir çatı altında topladıklarını belirterek, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan gazilerimizi bir çatı altında topladık ve toplamaya da devam ediyoruz. Biz gaziler olarak Çerkezköy ilçemizde ve Kapaklı ilçemizde yapılan etkinlikler dışında komşu il ve ilçelerimizin de etkinliklerine katılıyoruz" dedi.

"SİZLER BİZLERİN KAHRAMANLARISINIZ"

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, gazilere "Sizler bizlerin kahramanlarısınız" diye hitap ederek, "Sizlerin yaşam kalitesinin iyi olmasını istiyoruz. Sizler gazilerimiz olarak bizleri onurlandıranlarsınız. Sizleri Kapaklı’da da görmekten onur ve gururu duyuyoruz. Şunu bilmelisiniz ki sizleri çok seviyoruz" ifadelerini kaydetti.

Kaymakam Gürbüz, gazi olmak için yaralanmak gerekmediğini de belirterek, "Gazi olmak için yaralanmak gerekmiyor. O savaşta yer alan ve sağ kalan herkes gazidir. Devletimiz kendisi için mücadele edeni unutmamıştır. Unutmuyor ve şehitlerine olduğu gibi gazilerine de sahip çıkıyor" diye konuştu.