Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, köy mahalle gezileri sırasında her bir mahallede yaşlıları ziyaret ederek dikkat çekti.

Kapaklı’nın mahallelerine hem ziyaret hem inceleme gezilerine çıkan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, sırasıyla Yanıkağıl, Pınarça, Bahçeağıl ve Karlı Mahalleleri’ni ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenan ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Mehmet Ali Gürbüz, Bahçeağıl Mahallesi’nde Muhtar Halim Çelebi ve vatandaşlarla görüştü. Muhtar Çelebi’den mahallenin durumu ile ilgili bilgiler alan Gürbüz, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını da dinledi. Gürbüz daha sona Sağlık Evi’ni ziyaret ederek, ebe Aynur Sarı’dan mahallenin sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Bahçeağıl mahallesinde 92 yaşındaki Havva Urcan’ı evinde ziyaret eden Gürbüz, Karlı mahallesinde de mahallenin en yaşlıları olan 91 yaşındaki Şahsine Şanlı, 90 yaşındaki Pembe Küçükişcan ve 88 yaşındaki Fikriye Acar’ı evlerinde ziyaret etti.