Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ilk ziyaretini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya yaptı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Biz yıllardır Kapaklı Belediyesi olarak eğitime desteği asli görev bildik. Çünkü biz, her alanda başarıya giden yolun, eğitimden geçtiğinin bilincinde olan bir anlayışla hizmet etme gayretindeyiz. Bu doğrultuda, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince eğitim camiasına destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Mandalı, ziyaretinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dileğini sözlerine ekledi.

30 yıllık bir eğitim hayatı olduğunu ifade eden Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, "Meslek hayatımın büyük bir bölümü İstanbul’da geçti. İstanbul’un çeşitli semtlerinde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev aldım. İstanbul’daki son görev yerim ise Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Orada Şube Müdürü olarak görev yapıyordum. Geçtiğimiz hafta Kapaklı’ya Milli Eğitim Müdürü olarak atandım. İnşallah, gerek sizlerle gerekse Kapaklı halkıyla birlikte ilçeye eğitim alanında önemli hizmetlerde bulunuruz" ifadelerini kaydetti.