AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Karaağaç Kız Meslek Lisesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve beraberindeki birim başkanlarını makamında ağırladı. Ziyarette, Ak Partililerin önceki gün Ankara’da yaptıkları görüşmeler ve Kapaklı’nın sorunlarına dair fikir alış verişinde bulunuldu.

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Birim Başkanları Nurten Pandir, Sefer Demir, Halil İbrahim Demirel, Tamer Aşık, Bülent Çiftçi ve Kemal Özel de ziyarette Salih Bezgin’e eşlik etti. Ankara’ya giderek AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ile görüştüklerini ifade eden Salih Bezgin, görüşme hakkında Kaymakam Gürbüz’e bilgi verdi. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’un, Karaağaç Kız Meslek Lisesi’nin ihalesinin yapıldığını söylediğini kaydeden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, "İnşallah en kısa süre içinde yer teslimi yapılacak ve ilk kazma vurulacak. Bu sayede bölgemizde eğitim alanında büyük bir boşluk da doldurulmuş olacak" dedi.

Bezgin, ilk etapta hastanenin acil kısmının faaliyete geçmesi konusunda da Ankara’da görüşmeler yaptıklarını belirterek, bu eksikliğin de en kısa sürede giderilmesini temenni ettiklerini, bunun için üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise "Eğitim ve sağlık konuları kaymakamlık olarak en çok hassasiyet gösterdiğimiz konulardır. İlçemizdeki tüm siyasi partiler ve STK’larla el ele vererek yapılması gereken her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.