Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Saim Özden ve ekibi, AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bulut Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Malkara İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Saim Özden, Ziraat Odası Meclis Başkanı Yusuf Yılmaz, Ziraat Odası temsilcileri ve parti yöneticileri yer aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ziyaretten çok memnun olduk. Biz her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla beraber çalışmak istiyoruz. Onlar proje üretecek, biz de genel merkeze ileteceğiz. Başbakanımızın desteğiyle her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olacağız. Saim Başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Seçimi kazanan Bulut Yıldırım ve ekibini tebrik eden Saim Özden ise yapılan seçimin Malkara’ya ve Ak Parti Malkara İlçe Teşkilatına hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Ziraat Odası seçimlerine de değinen Özden, "Saha çalışmalarımız devam ediyor. Ara vermeden, hız kesmeden vatandaşlarla devamlı iletişim halindeyiz. Onlar için çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz" şeklinde konuştu.