Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan, Okullararası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okullararası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları heyecan fırtınasına sahne oldu. Gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hazan Kadir Kardaş ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap’ın katılımları ile madalyalarını ve kupalarını alan küçük Sporcuların heyecanı içerisinde yapılan ödül töreniyle sonuçlandı.

Yapılan müsabakalarda küçük erkeklerdoe dereceye giren okullar şunlar:

“1. Yıldızkent Ortaokulu (Çerkezköy), 2. Özel Bahçeşehir Ortaokulu (Çerkezköy), 3. Tekirdağ Doğa Koleji (Süleymanpaşa), 4. Pınarbaşı Ortaokulu (Ergene).”

Yapılan müsabakalarda küçük kızlarda dereceye giren okullar şöyle sıralandı:

“1. Yıldızkent Ortaokulu (Çerkezköy), 2. Mevlana Ortaokulu (Çerkezköy), 3. Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu (Çorlu) 4. Evrenosbey Ortaokulu (Şarköy) olmuşlardır.”

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, “Önemli olanın yarışmak ve mücadele etmek olduğundan hareketle, dereceye giren ya da giremeyen bütün okullarımızı ve çocuklarımızı kutlar, centilmence yarıştıkları için ayrıca takdir ederiz” dedi.