Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonunda Süleymanpaşalılara piyano resitali verdi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda gerçekleştirilen konserde dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Johann Sebastian Bach, Felix Mendelssohn Bartholdy, Frederic Chopin ve Ahmed Adnan Saygun’un eserlerine hayat vererek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 5 kıta 68 ülkede dünyanın en bilindik müzik merkezlerinde de dinleyicileri ile buluşan ünlü piyanist Gülsin Onay, Süleymanpaşa’da gerçekleşen iki bölümlük resitalin sonunda sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Resital sonrası sahneye çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Gülsin Onay’a çiçek takdim etti ve Tekirdağ’da olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, "Bugün değerli piyanistimiz Gülsin Onay’ın adının verildiği sokağa kendisi ile birlikte gittik. Hazır burada bir sokağınız varken sokağınızın yerini de beğenmiş iken size Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak fahri hemşehrilik teklif ediyorum" dedi.

Gülsin Onay ise Başkan Eşkinat’ın teklifinden dolayı çok mutlu olduğunu ve onur duyduğunu belirterek artık Tekirdağlı ve Süleymanpaşalı olduğunu belirtti.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda gerçekleştirilen resitale Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve çok sayıda sanatsever katıldı.