Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor, hazırlık maçında Ergenespor’u 4-1 yendi.

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Sitespor, Ergene Stadyumu’nda Ergene Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hemen başında etkili olan Sitespor, oyunun ilerleyen dakikalarında maça ağırlığını koydu. Sağlı sollu ataklar geliştiren Sitespor, 34. dakikada M.Aslanalpın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Sitespor, kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, oyundan düşmeyen ev sahibi ekip 45.dakikada penaltı kazandı. Orta alandan hızlı çıkan Ergene Belediyespor’da Cenk’in güzel pası ile hareketlenen Sinan, rakip defans tarafından düşürüldü. Penaltıyı kullanan Yücel, şık bir vuruş ile skoru eşitledi.

Ergene Belediyespor, ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile girerken, Sitespor karşılaşmanın 65. dakikasında Türker’in golü ile skoru 2-1 yaptı. Öne geçmenin rahatlığıyla ataklarını sıklaştıran Sitespor, 70. dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tolga’nın şık vuruşu ile 3’üncü golünü buldu.

Üç golle iyice rahatlayan Sitespor, rakip kaleye sık sık gol için gitti. Karşılaşmanın son bölümlerine ataklarını artıran Sitespor, Doğu’un mükemmel vuruşu ile karşılaşmanın 82. dakikasında skoru 4-1 yaparken maçın sonucunu da belirledi.