Tekirdağ’da, Kazandere Memiş Pehlivan Orta Okulu atletizm seçmelerinde başarı gösteren sporcuların velilerine, atletizm sporu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

"Atletizm Bilgilendirme‘’ konulu veli toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Bayram Kırboğa nezaretinde gerçekleştirildi.

Veli toplantısında atletizm sporunun fiziki (Kas gelişimi, denge, koordinasyon çalışmaları) ve sosyalleşme yönünden önemi vurgulanarak sporcuların bu spor branşında ileri de katılım sağlayacakları müsabakalarla ile ilgili bilgi aktarımı paylaşıldı.

Kazandere Memiş Pehlivan Orta Okul Müdürü Çoşkun sporun gençlere sağlık açısından faydalarından bahsederek, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlere sunduğu spor faaliyetleri konusunda teşekkürlerini ileterek, sporcu ve sporculara çalışma alanı kazandırma yönünden desteklerini de esirgemeyeceklerini belirttiler.

Kazandere Memiş Pehlivan Orta Okulunda pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftanın 3 günü 15.00-17.00 saatleri arası atletizm sporuna gönül veren sporcularla kış spor okulları çalışmalarına devam ediliyor.