Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen korteje katılan sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, dernekler, topluluklar ve hemşehri birliklerine teşekkür belgesi verildi.

Katılım gösterenleri tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, önümüzdeki yıl kutlamaların daha kapsamlı yapılacağını belirterek, "13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluş gününde hep birlikte farklı bir dayanışma gösterdik. Bu anlamlı günde farklı meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri, hemşehri dernekleri, hep bir aradaydık. Önümüzdeki sene bu seneden aldığımız güç ile kurtuluşumuzu daha da coşkulu kutlayacağız. Biz bu birliğin sadece kurtuluşla kalmasını istemiyoruz. Birbirimizle konuşmaya, fikir alışverişinde bulunmaya çok ihtiyacımız var. 13 Kasım’da birlik olmanın, birlikte olmanın verdiği gücü tüm şehir birlikte yaşadık ve yağmura rağmen çok güzel bir kutlama yaptık. Kurtuluş coşkusunu birlik olmanın gücü doğurdu. Bundan sonra da her adımda hep birlikte olmak istiyoruz" dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın konuşmasının ardından 13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşu etkinliklerine katılan sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, dernekler, topluluklar ve hemşehri birliklerine teşekkür belgeleri verilirken etkinlik kokteyl son buldu.