Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Altınova Mahallesi’ne gerçekleştiği ziyarette mahalle sakinlerinden altyapı sürecinde sabırlı olmalarını istedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ve CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Altınova Mahallesinde düzenlenen geleneksel çay-simit kahvaltısına katıldı. Kahvaltıda mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek soruları cevaplayan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Albayrak yeni yapılanma içinde Altınova’nın en çok sıkıntı çekecek mahallelerden biri olduğuna dikkat çekerek, "Altınovalılar biraz sabır göstermelidir. 2016’nın sonunda denize bir gram kanalizasyon suyu girmeyecek. Hedef temiz çevre, temiz deniz, güzel Tekirdağ. Özellikle bu kış Altınova’da bu kazıyı yapmak zorunda kaldık. Çünkü yazın gelecek olan yazlıkçılara da bu sıkıntıyı yaşatmamak için bu kış biraz daha zahmet çekmek zorunda kalacağız. Bu mahalleyi Tekirdağ’ın en güzel mahallelerinden biri yapacağız. Bu bizim sözümüzdür. İki koldan hizmet gelecek. Sultanköy’den Şarköy’e kadar mavi bayrak dikeceğiz" dedi.

Kahvaltıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, CHP Tekirdağ Eski İl başkanı Recep Palabıyık da katıldı.