Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Tekirdağ İl Müftülüğünce 100. Yıl Mahallesi Ebubekir Sıddık Camiinde düzenlenen “Aileler Camilerde Buluşuyor” projesi kapsamında sabah namazı buluşmaları programına katıldı.

Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Hızır Yağcı, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, farklı camilerden din görevlileri ve çok sayıda kadın, erkek ve gençlerin ilgi gösterdiği programda sabah ezanının okunmasının ardından Yasin-i Şerif okundu. Sabah namazının kılınmasından sonra konuşma yapan Süleymanpaşa ilçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası sloganı olarak belirlediği "Geç Kalma; Genç Gel" ana teması üzerinde durarak gençleri bekleyen tehlikeleri bertaraf etmenin yolunun, gençleri camilere ısındırıp sevdirmekten geçtiğini söyledi. Programda ayrıca kısa bir zikir ve tesbihatın ardından Süleymanpaşa İlçe Müftüsü tarafından dua yapıldı.

Program sonunda katılanlara cami bahçesinde çorba ve çay ikram edildi. Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından uygulamaya geçirilen proje her ay devam ettirilecek.