Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı faaliyetlerine devam ediyor.

Evde Temizlik Hizmeti ekipleri, Engelli ve Yaşlı Hizmet Aracı ve Kadın Danışma Merkezleri ile Tekirdağlılara bir adım daha yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ve beden gücü yeterli olmayan vatandaşların, ulaşım ve evde temizlik hizmeti taleplerini, ’Alo 153’ numaralı hattan alınan randevu ile karşılıyor. Ayrıca, sosyal belediyecilik anlayışıyla, yardıma muhtaç olan vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlar yapılıyor. Engelli vatandaşların, kendi imkanları ile temin edemediği medikal malzemeler de sosyal yardım kapsamında kendilerine bedelsiz olarak teslim ediliyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, sosyal hizmetler alanında, Başkan Kadir Albayrak liderliğinde ‘Kimsesizlerin Kimsesi Büyükşehir Belediyesi’ yaklaşımıyla hareket ettiğini ve on bir ilçede, ihtiyacı olan tüm vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Atay Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının randevu sistemiyle verdiği hizmetlerin her geçen gün daha da etkin bir şekilde devam edeceğini ve ‘Alo 153’ numaralı hattın, ‘sosyal hizmetin ilk adresi’ olarak anılacağını ifade etti.