Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde Tekirdağ’da eğitim personeli ve yöneticileri için ’Liderlik Gelişimi Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi’nin ortağı olduğu ve Avrupa Birliği Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı çerçevesinde yürütülmekte olan ’Karadeniz Havzasında Hayat Boyu Öğrenme için Verimli Eğitim Yönetimi Ağı (MANAGE.EDU)’ projesi kapsamında sürdürülen ulusal ve uluslararası çalıştaylar dizisinin son programı olan liderlik gelişimi çalıştayı Ramada Otel’de gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı ile Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından desteklenen MANAGE.EDU Projesi, Karadeniz Havzası ülkelerindeki eğitim kurumları arasında ağ oluşturarak, yaşam boyu öğrenme politikalarını geliştirici ortak stratejiler üretmeyi amaçlıyor.

Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Hacıhafızoğlu’nun yönettiği çalıştaya, Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Danışmanı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Konukçu, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Abdülkadir Işık, Proje asistanları Okutman Duygu Doğan, Öğretim Görevlisi Bahadır Altürk, Eğitim Uzmanı Kübra Üner ev sahipliği yaptı.