Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa Belediyesi yeni kurulan mahalleleri, çocuk oyun grupları ve spor aletleri ile donatarak oyun alanları oluşturdu.

Büyükşehir yasası ile köy vasfından mahalle konumuna geçen bölgelerin eksiklikleri Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bir bir giderilmeye çalışılıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni mahallelere kurulan oyun gruplarında 3 adet salıncak, 2 adet düz kaydırak, bir adet spiral kaydırak ve bir adet gondol olduğunu bildirdi.

Ayrıca Banarlı, Karacamurat, Ortaca ve Demirli Mahallelerine de çocuk oyun gruplarının kurulduğu, Karacakılavuz, Kaşıkçı, Ferhadanlı, Kazandere, İnecik, Selçuk, Ormanlı, Köseilyas, Kayı, Husunlu ve Kılavuzlu Mahallelerinde ise kurulum aşamasında oldukları belirtildi.

Klasik parkların yerine doğaya zarar vermeyen malzemeden üretilen ve bölge insanına en güzel şekilde cevap verecek şekilde çalışmalara imza attıklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çocukların güvenilir ve doğayla iç içe oyun oynamaları için yürüttükleri çalışmaların devam edeceğini ifade etti.