Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

10 ayrı noktada devam eden çalışmalarda ağırlıklı olarak taş tamir hizmeti sunulurken Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karacakılavuz Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi Adnan Kahveci Sokak, Hürriyet Mahallesi Kar Sokak, Aydoğdu Mahallesi Kalyoncu Sokak, Altınova Mahallesi İsmail Olgan Sokak ve Ortacami Mahallesi Yunusbey Caddesi’nde kilit taşı döşeme, taş bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Karadeniz Mahallesi Dumansız Sanayi imar yollarına ve Altınova Mahallesi Ulukent ve Arda Kıyı Sokakta tesviye, malzeme çekim ile serim işlemini gerçekleştiren ekipler, sahildeki yıkım çalışmaları ve hafriyat nakliyesi ile Aydoğdu İlkokulu bahçesi ve minibüs hattında da yol tamir ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde atık su ve biyolojik arıtma için kazılan yerlerde de asfalt serim ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.