Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile Disk’e bağlı Genel-İş Sendikası arasında topu sözleşme imzalandı.

TESKİ binasında gerçekleştirilen imza törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaklaşık bir aydır karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandığını belirterek, "TESKİ’de çalışan işçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik haklarının düzenlendiği toplu iş sözleşmesini bugün imzalıyoruz. İmza aşamasına gelene kadar çalışmalarında emeği geçen sendika temsilcilerimize, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Toplu sözleşmenin işçilerimize, TESKİ Genel Müdürlüğü’ne ve Büyükşehir Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Genel-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen ve sendika yetkilileri tarafından imzalandı.