Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesini ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u Ülkü Ocakları binası önünde Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları eski Başkanları Fatih Beber, Recep Kardeş ve ülkücü gençler karşıladı.

Karşılamada Genel Başkan Kılavuz tüm ülkücüler ile tek tek tokalaşırken, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’nın Türkiye genelinde başlattığı ’300 Uygur Türkü Türkiye’ye gelsin’ temalı stanttaki imza kampanyası için açılan defteri imzaladı. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığında partililer ile görüşen Genel Başkan Olcay Kılavuz, MHP’nin Çerkezköy’deki parti çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz daha sonra Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın Alparslan Türkeş Salonu’nda ülkücü gençlerle bir araya geldi. Basına kapalı olarak süren toplantıda Kılavuz’un gençlere ülkücülüğü anlatarak, vatanını ve insanlarını seven ülkücü olarak, kavgadan uzak, milli değerlere bağlı hareket etmelerini istediği belirtildi.