Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yılbaşı için kendisine tebrik kartı gönderen minik öğrenciyi okulunda ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a posta yoluyla ‘Mutlu, barış ve huzur içinde yeni bir yıl yaşamanızı dilerim’ şeklinde kendi hazırladığı tebrik kartını gönderen Tekirdağ Süleymanpaşa Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Minel Başyiğit’in anlamlı hareketinden etkilenen Başkan Eşkinat, minik öğrenciyi ziyaret etti. Okul Müdürü Ömer Çoksezen ile birlikte 3-B sınıfına giden Başkan Eşkinat, minik öğrenci ile tanışırken Minel Başyiğit’in anlamlı davranışından çok etkilendiğini belirterek teşekkür etti.

Başkan Eşkinat’a gönderdiği mektubu sınıfta tekrar okuyan minik öğrenci, arkadaşları ve Başkan Eşkinat tarafından alkış aldı. Başkan Eşkinat minik öğrencilere Süleymanpaşa Belediyesi kalem ve kalemliklerinden hediye ederken öğrencilerin fotoğraf ve imza isteklerini kırmayarak bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.