Süleymanpaşa Belediyesi’nin ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik başlattığı “Zübeyde Annemize Mektup Yazıyoruz” yarışması sona ererken dereceye giren öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen ödül törenine Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Hulisi Özocak, yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri katıldı.

10 eserin değerlendirmeye girdiği “Zübeyde Annemize Mektup Yazıyoruz” yarışmasında minik yazarlara katılım belgesi verilirken ilk 3’e girenleri ise Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral açıkladı.

“Bu bir yarışma ama gönlümüzde hepsi birinci”

İlk 3’ü açıklamadan önce kısa bir açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, “Çocuklarımıza emek verip yarışmaya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bu bir yarışma ama gönlümüzde hepsi birinci. Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu’nda arkadaşlarımız ilk 3’ü belirlemişler. Bize de sürpriz olacak. Tüm öğrencilerimizi şimdiden kutluyorum” dedi.

Birincilik ödülü “Bir meleğin annesine” eserine

Birinciye tablet, ikinciye Nutuk, üçüncüye ise jenga oyunun verildiği yarışmada “Bir Meleğin Annesine” adlı eseri ile Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu 7 K Sınıfı öğrencisi İdil Nur Çalış birinci olurken; “Işığın Hiç Sönmesin” adlı eseri ile Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu 3 B Sınıfı öğrencisi Ahmed Esad Keskin ikinci, “Zübeyde Ana Sen Çok Yaşa” adlı eseri ile de Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu 5 A Sınıfı öğrencisi Derin Sevim üçüncü oldu.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Hulisi Özocak tarafından ödüllerin verilmesi ve dereceye giren eserlerin okunması ile tören sona erdi.