Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, seçimlerde vermiş oldukları “Çalışmalara en geri kalmış mahallelerden başlayacağız” sözünü yerine getirdiklerini söyledi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına en geride kalmış mahallelerden başladı. Ray Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Ray, Yunus Emre ve Gürsel Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Doğalgaz çalışması yapılmamış mahalleri bu çalışma yapılana kadar asfalt çalışması yapılmayacağını ifade eden Başkan Bekler, asfalt yapamadıkları sokaklara ise parke taşı döşeyerek güzelleştireceklerini kaydetti. Yunus Emre, Ray ve Gürsel Mahallelerinin yaklaşık olarak 25 senedir el atılmamış mahalleler olduğunu ifade ederek, “Tüm Turhallıları bu mahalleleri gezmeye davet ediyorum. Bu mahallelerimizi gezdikleri zaman inanılmaz durumda değişmiş olduğunu göreceklerdir. Üç mahallemiz elden geçmiş durumda ve vatandaşlarımızda da büyük bir memnuniyet var. Allah nasip eder, havalarda güzel giderse hem doğalgaz çalışmasına, hem de parke çalışmalarına devam edeceğiz. Bu sene bu üç mahalleden çıkacağız. Bir daha da birkaç yıl içerisinde bu mahalleye parke yada asfalt çalışması için gelmek zorunda kalmayacağız. Gelecek sene ise bahar mevsiminden itibaren doğalgazı tamamlanmış mahallelerimizde asfalt ve parke çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Başkan Bekler, bu anlamda seçimlerden önce çalışmalara en geri kalmış mahallelerden başlayacakları sözünü tutarak 25 yıldır el atılmamış mahallelerden çalışmalara başlamış olduklarını sözlerine ekledi.