Tokat’ın Niksar ilçesinde bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 1.5 ay boyunca istirahat eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan yeniden görevine başladı.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sonrası istirahat sürecine girmiş ve yaklaşık 1.5 ay görevinden uzak kalmıştı. Hastanede ve evinde sürdürülen tedaviyle sağlığına kavuşan Başkan Özcan, bugün yeniden görevine başladı. Belediye hizmet binasında, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Sadullah Karataş, AK Parti İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis ve Encümen Üyeleri, Belediye personeli ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Özcan için kurban kesilerek, kendisi ve Niksar için hayır duaları edildi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yapılan karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek; “Kur’an’da Allah, sizleri canlarınızla, mallarınızla imtihan ederiz, buyuruyor. Biz de imtihan olduk, Rabbim bu sınavdan geçmeyi çok şükür bize nasip etti. Bu süreçte bizden dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerimizden, dostlarımızdan Allah razı olsun. Yaşamış olduğumuz kriz bizi asla yolumuzdan alı koymayacak. 31 Mart’ta hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için daha çok çalışacağız” diyerek, kendisini karşılamaya katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Özcan’ın istirahati boyunca görevi vekaleten yürüten Başkan Vekili Fatih Dönmezoğlu, kendisine başarılar dileyerek görevi teslim etti.